Hoge cliënttevredenheid

Jeugdhulp is geen kinderspel. Daarom stellen wij bijzonder hoge eisen aan onze organisatie en hulpverleners. Zo werken wij uitsluitend met hulpverleners die geregistreerd staan bij een erkend kwaliteitsregister, waardoor onze vakbekwaamheid verzekerd is. Alle hulpverleners beschikken over een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Daarnaast zijn ze ‘post geschoold’ in de systeemtherapie, gezinsdiagnostiek en cognitieve gedragstherapie. En meerdere hulpverleners zijn gespecialiseerd in psychotrauma behandeling.

NEN-EN-ISO9001 Kwaliteitsmanagementsysteem
Behandelcentrum Zorgplein voldoet aan de nieuwste ISO 9001 norm: ISO 9001:2015. Het ISO 9001:2015 is een internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement. Met het ISO 9001 certificaat wordt aangetoond dat wij voldoen aan cliënteisen en verwachtingen en dat continue verbeteren in onze organisatie geborgd is. 

Cliënttevredenheid 2022
Met gemiddeld een 9,4 voor behandeling en een 9,0 voor begeleiding scoort Behandelcentrum Zorgplein voor het zevende jaar op rij hoog in het cliënttevredenheidsonderzoek. Ook als organisatie wordt Zorgplein uitstekend gewaardeerd met een 9,0. 

“Wij als ouders zijn ontzettend tevreden en blij. Eindelijk krijgen we alles wat we nodig hadden om onze dochter verder te helpen.”
“Korte lijnen, fijne laagdrempelige gesprekken. Mijn kind gaat er met plezier naar toe, voelt vertrouwd.”
“Meerdere soorten therapie onder één dak, waardoor de juiste zorg geboden kan worden.”
“Heel kundig, snel tot de kern, doen werk vanuit het hart.”
“Fijne betrokken mensen, veel kennis in huis.”
“Open, eerlijke communicatie.”
“Betrokken, kan altijd terecht met vragen. Snel handelen als het niet goed gaat.”
“De diversiteit aan tips en mogelijkheden.”
“Zeer deskundig, professioneel, betrokken, warm, open.”

Hoge effectiviteit 
In 2019 zijn bij 93,2% van de afgeronde behandeltrajecten alle doelen volledig behaald. In 2020 en 2021 had Corona een behoorlijke impact op cliënten en organisatie, desondanks scoort Behandelcentrum Zorgplein nog steeds erg hoog op effectiviteit met 89% (2020) en 88,3% (2021).

<< Terug naar startpagina